Obnovljeno
Vertical Axis Wind Turbine Generator VAWT 100W 12/24V Serije S 10blades Lahka in Prenosna Wind Generator Močan in Tih

Vertical Axis Wind Turbine Generator VAWT 100W 12/24V Serije S 10blades Lahka in Prenosna Wind Generator Močan in Tih

Razpoložljivost: Na voljo za vaše naročilo
SIT 223.00


Vertical Axis Wind Turbine Generator VAWT 100 W 12/24 V Serije S Svetlobo in Prenosni Wind Generator Močan in Tih
KUPEC OPOZORILO :
1. Prosimo, upoštevajte, da če ste pričakujejo visoko učinkovitost na vaše vetrne turbine, prosimo, obrnite na nas Vodoravni Osi Vetrne turbine. Kot Esr. od HAWT bo višja VAWT. Vendar VAWT je bolj varno in čisto, kot nižje ocenjeno vrtenje,
start hitrost vetra in nižje pometel področju. Vljudno prosim razmisli.
2. Če ste še vedno raje VAWT, kažejo, da se lahko povežete s solarnimi, VAWT je zelo primeren za hibridni vetra, sončnega sistema.
3. Zaradi izboljšanja tehničnih in uspešnosti, je izdelek videz za vsako serijo morda ne more biti isto, kot je to fotografijo, ampak ne bo obvestilo kupec pred dobavo. Če kupec ne more sprejeti to , Prosimo, previden, da bi o naši trgovini.
Vetrne Turbine, Generatorje ZDAJ Pojdi Navpično!
Navpična os vetrne turbine (VAWT) je tip vetrnih turbin, katerih glavna gred rotorja je postavljena navpično in glavne komponente, ki se nahaja na spodnjem delu turbine. Ta ureditev omogoča generator in menjalnik, ki se nahaja blizu tal, omogočanje storitev in popravil. VAWTs ni treba, da so poudarili v veter, ki odpravlja potrebo po vetru-zaznavanje in usmerjenost mehanizmov.
VAWTs ponujajo številne prednosti v primerjavi s tradicionalnimi horizontalni osi vetrnice (HAWTs) !
1 : so omni-directional in ne potrebujete, da bi spremljali veter. To jih naredi bolj zanesljivo zaradi svoje ne zahteva zapleten mehanizem in motorji za navpična os rotorja in strehe rezila.
2 : menjalnik z VAWT traja veliko manj utrujenosti od HAWT. Če bi bilo potrebno, zamenjava je cenejši in enostavnejši, kot menjalnik je zlahka dostopen na tleh. To pomeni, da je žerjav ali druge večje opreme ni potrebno na mestu, zmanjšanje stroškov in vpliv na okolje. Motor in menjalnik napake na splošno povečanje operativnih in vzdrževalnih stroškov HAWT vetrne elektrarne, tako na morju.
3 : VAWTs ne potrebujete, da bi spremljali windto proizvodnjo energije, kot so večsmerni; vse je trdil, neučinkovitosti, so v resnici ukinejo z VAWT sposobnost, da izkoristijo burno in sunkovit veter. Tako vetrovi niso pospravili HAWTs, in v resnici povzroči pospešeno utrujenost za HAWTs.
4 : VAWTs (4 Navitas), lahko uporabite vijak kup temelj, ki omogoča velik zmanjšanje ogljikovega stroškov namestitve, kot tudi zmanjšanje cestnega prevoza betona med namestitvijo.

V lastnosti

Napetost:
12V, 24V
Številka Modela:
VA100M10S
Blagovna Znamka:
MARS ROCK
Vrsta:
Veter Moč Generatorja
Motor Struktura:
Navpična Os
Nazivna moč:
100W
Največja Moč:
130W
Nazivna Napetost:
12/24V
Start-up hitrosti vetra:
1,2 M/S
Nazivna hitrost vetra :
11 M/S
Motor (generator) :
Trifazni magnetna generator
Rezilo Materiala:
Aluminij zlitine

Najboljši predlogi v kategoriji

400 W vetrne turbine gnerator vgrajen usmernik modul 12 V ali 24 V DC izhod 5 kraki vetrnih turbin s 600 W IP67 veter krmilnikObvestilo : 1 Vgrajen krmilnik je usmernik modul vetrne turbine...

Brezplačna Dostava 2m / s nizko start hitrost vetra DC12 V / 24 V samodejno zaznavanje 400 W wind turbine generator z vgrajen usmernik modul, majhne vetrne turbineObvestilo : 1...

Za več wind turbine generator,prosimo, kliknite na naslednjih slikah : 300w 12v / 24v / 48v 1000w 24v / 48v 600w 12v / 24v / 48v 300w 12v / 24v / 48vMala Vertikalne Vetrne Turbine Generator+veter krmilnik1.Nizki start up hitrost vetra, kompaktna, lahka, lepo in z malo vibracijami.2.Enostavna namestitev, prirobnice povezavo.3.Rezila z najlon vlaken ujema z optimalnim aerodinamično obliko in strukturo...

Scroll