Obnovljeno
T80 52 Železo v prahu jedra T80-52 OD*ID*HT 20*12.5*6.4 mm 42nH/N2 75ue Železa prah jedro Feritov Toroid Jedro toroidni zelena modra W.

T80 52 Železo v prahu jedra T80-52 OD*ID*HT 20*12.5*6.4 mm 42nH/N2 75ue Železa prah jedro Feritov Toroid Jedro toroidni zelena modra W.

Razpoložljivost: Na voljo za vaše naročilo
SIT 5.80


Opozorilo prosimo, da : te vrste magnetno tesnilo ni magnet, železa ne more biti adsorpcijo.
Poudarki : železno jedro moči, Vsebovane tok linije Prevlečeni z epoksi smolo
Značilnosti Materiala :
železo v prahu jedro je nekako mehko magerntic material, ki je sestavljen iz železa v prahu in izolacijski material,.Po izolacijski zdravljenja,železa v prahu je stisnjen v zahtevano obliko in velikost in gre throuth ogrevanje,in premaz včasih.Je enakomerno porazdeljena vrzel znotraj železa v prahu jedro je glavna značilnost.
Značilnosti :
Maksimalno delovno temperaturo toroidni jedra je 150o C.
V toroidni jedra so prevlečeni z epoksi smolo z minimalno 500 V AC razčlenitev.
V toroidni oblika zagotavlja dobro magnetnega spojko in nizko potepuških tok puščanja,
Višina toroidni obliko (tudi za navedene kot "debelino") je enostavno razlikujejo in ne zahteva nobenega orodja spremembe
Aplikacije :
1.To toroids izdelkov ponujajo preprost, kompaktna rešitev za izdelavo indukcijske tuljave, skupaj indukcijskih tuljav in transformatorjev. RF-vezij, ES napajanje chokes, motorji dimmer nadzor filtrov.
2.Smo nabrali bogate izkušnje in vzpostavila stabilna in verodostojnih poslovnih odnosov s strankami po vsem svetu. Z bogatimi izkušnjami pri reševanju vseh vrst velikih in malih naročil, ki smo jih razvili veliko stikov z številni lokalni in mednarodni tovorni organizacije. Zato smo lahko, da je ladja naše blago varno in zanesljivo do skoraj kjerkoli na svetu
-2/-14 Materialov
Nizka prepustnost teh materialov se bo odražalo v nižji operativni AC fiux gostoto kot drugi materiali, brez dodatnih vrzel-izguba.V -14 Materiala, ki je podoben -2 Materiala z nekoliko višja prepustnost.
-8 Materiala
Material ima nizko jedro izgubo in dobro linearnost pod visokim pristranskosti pogoji,dober visoko frekvenco materiala.Najvišji stroški materiala.
-18 Materialov
Material ima nizko jedro izgubo podobno-8 Material z večjo prepustnost in nižje stroške.Dobro DC nasičenost značilnosti.
-19 Materialov
Drago namestnika, da se -18 Materiala z isto prepustnost in nekoliko višjo osnovno izgube.
-26 Materials
Najbolj priljubljen material.To je stroškovno učinkovito za splošne namene material, ki je uporaben v različnih moči konverzije in line filter aplikacije.

V lastnosti

Številka Modela:
železno jedro moči,
is_customized:
Yes
Blagovna Znamka:
Tangda

Najboljši predlogi v kategoriji

Dolžina : 60 mmŠirina : (brez dve fiksni noge) : 15 mmDebelina : 21 mmČe ne boste našli na seznamu, ki ga potrebujete, se obrnite na mene.

Brezplačna dostava 100pc Visoke Kakovosti DIP 0410 induktor 10 UH 22 UH 33 UH 47 UH 68 UH 1 / 2 W induktivnost 0,5 W Barvni obročStoritve Za StrankePLAČILO1.Aliexpress podpira Visa , Boleto , Master Card ,Maestro Debetno Kartico ,Western Union,Webmoney,QIWI in nakazilom prek banke.2.Če imate še kakšno vprašanje za plačilo, vas prosimo, da nas kontaktirate prosto .DOSTAVA1.Če ste naročilo, prosimo izberite način dostave in plačila za naročilo vključno ladijski promet pristojbina.2.Bomo poslali izdelke z 25days, ko je plačilo potrjeno s strani sistema.3...

UU9.8 / uf9.8 line diameter 0.35 MM 7*8 common mode inductance filter 5 MH (20pieces)

50 PCS CD43 27 UH(270) SMD Power Inductor 4*4*3 MM

Scroll